madeleinebjork

Alla inlägg under april 2014

Av Madeleine B - 10 april 2014 17:01

Satt och gjorde det där hundtestet på facebook. Blev schäfer. Kom då att tänka på en sak. Jag gillar fan inte småhundar alltså. Nu kommer vi aldrig skaffa hund men om det skulle ändras så skulle det aldrig någonsin bli en liten chihuahua eller pomeranian typ. Aldrig.
Fan så jobbiga hundar. Sen finns det såklart snälla och mysiga småhundar också, det är inte det. Men jag hade aldrig skaffat en sån.. Skulle det nånsin bli aktuellt så hade det absolut blivit en schäfer, labrador, rottweiler eller nåt sånt.
Fast nä. Jag vill inte ha hund..
Tacka vet jag en kall vinterkväll med en varm katt på magen :)
Får mig att tänka på när Vincent låg i magen och Figaro låg på. Så himla mysigt. En sparkar inuti och en spinner utanpå. Hihi <3

Imorgon ska jag och Vincent till Marie och prova dopklänning. Hoppas att den passar. Annars blir det att akutbeställa en som jag hittat på nätet. Håll tummarna!!

Av Madeleine B - 8 april 2014 14:58

Åh vilken seg dag. Vincent sov till 9?!! Tillochmed han känner av att det spöregnade och blåste ute. Så gött att bara ligga kvar i sängen då. Sen kom Z vid 12 tiden och tjötade och drack kaffe. Skulle visst bli ett hus till salu här i Skeppshult men jag hoppade över att gå och titta på det. Ligger tyvärr helt fel med...
Så nu ligger jag och lilleman i soffan och tittar på film i detta busväder.
Mysigt det med!

Av Madeleine B - 7 april 2014 18:16

Det blev lite städ idag. Resten tar jag imorgon. Har bara dammsugit, städat toan och slängt i en maskin tvätt. Sen kom Nettan och hälsade på :)
Busade med Vincent så att han tvärdäckade när hon hade åkt ;)
Tänkte att jag skulle försöka ge sons of Anarchy en chans igen, svårt att hänga med i serier när man har småbarn. Det blir strötittande hela tiden så jag kommer aldrig in i någon serie riktigt. Och när han går och lägger sig på kvällarna är jag minst lika trött så det blir inte av då heller :p
Vilka I-landsproblem....

Några har tackat ja till dopet nu iallafall. Var satt den 20:e som sista dagen att osa men skönt när folk är ute i god tid så man kan planera lite.


Av Madeleine B - 6 april 2014 19:42

Idag har vi varit på Ikea. Åkte vid 11 och kom hem nu. Patriks pappa skulle ha ett nytt skrivbord till sitt kontor och vi köpte inte jättemycket. Säkerhetsgrejer tills när Vincent börjar krypa och gå. Pluttar att sätta i vägguttaget och hörndämpare till de hårda kanterna på köksbordet.
Köpte även en bricka till matstolen som han just nu sitter i och leker :)

Jag har verkligen frusit hela dagen idag. Har precis satt på en kanna the för att få upp värmen lite ;)

Imorgon är det en ny vecka. Får se vad den har att erbjuda. Vet iallafall att morgondagen ska spenderas hemma med dammsugare, golvmopp och rengöringsmedel.

Av Madeleine B - 4 april 2014 23:58

Idag har vi varit på GD's, mekonomen, hos Emelie och i affären. Kom sedan hem och lagade tacopaj med mannen och kollade på The Heat. Sedan var denna fredagen över.
Patrik ska åka och spela airsoft imorgon igen så jag vet inte vad vi ska hitta på här hemma! Städa hade ju behövts då vi "glömt av det lite" denna vecka. Vi har lekt med Zandra och Denice hela veckan, hehe. I detta fina vädret med så vill man ju inte vara inne :)

Godnatt.

Av Madeleine B - 3 april 2014 22:52

Jag har varit frisk hela dagen idag. Körde lite i magen idag på morgonen men det blev inte mer. Pjuh!
Vi har iallafall anmält det till kommunen nu och hon tyckte att det var jättebra att vi ringde. De skulle åka och göra oanmält stickprov idag och sedan höra av sig om provsvaren. Men hon tyckte att det lät som ett solklart fall av matförgiftning !
Bluäääk!!

Men vi åkte iallafall och hälsade på denice idag. Jag Vincent och Zandra. Sedan åkte vi snabbt hem när Patrik slutat jobba, gjorde oss iordning och åkte och firade pappas födelsedag :) Jag fick alkohol :p Rosevin och cider. Märks att man inte druckit på över ett år ;)

Imorgon är det fredag! Jag är sugen på sällskapsspel :)

I love you so much it hurts <3

Av Madeleine B - 3 april 2014 07:59

För första gången i mitt liv (vad jag vet) så har jag blivit matförgiftad. Så jävla äckligt att bara tanken gör att jag mår ännu mer illa.
Jag fick världens tarmvred igår ca 20 minuter efter att vi ätit. Mer detaljer spar jag på! Denice är hemma från jobbet idag tom.
Blir att ringa och anmäla idag.
Misstänker kycklingen...
Jävla tur att jag inte ammar längre.

Så det blir lite ändrade planer idag!

Av Madeleine B - 1 april 2014 22:06

Jag och Zandra har minst sagt varit duktiga idag. Gick fram och tillbaka till Ica, ca en mil totalt! Känns i benen vill jag lova men att så skönt såhär efteråt. Tänk om man kunde ta sig an att göra det lite oftare. Vincent tyckte dock inte att det var lika spännande att ligga 1 timme och 50 minuter i liggdelen ;) Även om han var jätteduktig och sov mesta delen!

Patrik håller på att natta honom nu. Men det verkar inte som att dom är överens om det riktigt :p
Hör lite gnäll ifrån sovrummet.

Imorgon kommer Sandra och hälsar på på förmiddagen och denice på eftermiddagen. Jag kommer ju som sagt ingenstans så det är ju tur att någon vill komma till mig ;)
Men imorgon ska bilen bli lagad. Efter 16 när Patrik slutat jobba..

Presentation


Madeleine . 28 år . Mamma till Vincent född november 2O13 . Gillar inredning och skönhet . Förlovad med Patrik . 2 katter . Nybliven husägare . Jobbar i butik . Älskar att resa . Enjoy !

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards