madeleinebjork

Alla inlägg under mars 2014

Av Madeleine B - 24 mars 2014 14:30

Oj idag är vi verkligen sega. Vincent har sovit ovanligt mycket och jag har legat och kollat på gamla Beverly hills avsnitt :p Får verkligen ingenting gjort och jag skulle behöva göra så mycket idag!
Den lilla rackarungen reser sig från halvsitt/ligg upp i vanlig sittande eller hur man nu ska förklara. Han gillar verkligen inte att ligga ner :p Ska bara upp och stå. Märks även att han börjar bli trött på gungan snabbare. Det är väl nu det börjar känns det som ;) han är minsann ingen liten spädis längre.

Blev positivt överraskad när jag öppnade mailen idag och min annons på Tradera var avslutad. Lade ut ett par polarn o pyret jeans där som jag köpte för 12 spänn till Vincent. Men han har aldrig använt dom då det har varit för stora i midjan men för korta i benen. Så slutade budgivningen på 51 kr :p Man kanske ska lägga ut mer för små kläder?
Fast tänk om man får fler pojkar ;) hehe.

Av Madeleine B - 23 mars 2014 16:16

Denna söndag blev inte som andra nuför tiden. Men till det positiva :)
Dennis och Gustav kom hit och ville ha med Patrik ner till Netonnet och gekås men han är lite seg efter gårdagen och ville inte. Sen tycker dom att jag ska följa med istället.
Jag nappar på förslaget (trots köpstopp resten av månaden ;) och lämnar Vincent hemma med Patrik. Saknade min lille plutt på de timmarna jag var borta men jag passade faktiskt på att njuta! :)
Så nu är jag hemma igen och Vincent sover middag.
Blev en ganska bra söndag ändå. Ska man passa på att åka och handla lite mat nu när man ändå är på språng? :p

Så hur ser kommande vecka ut för mig och lilleman ?
Måndag inget. Tisdag, köra Z till vårdcentralen (hon har opererat handen stackaren) Onsdag eller torsdag kanske åka till Gnosjö med Nettan och hälsa på jessica och Lollo :) Och fredag åka till värnamo med mamma.
Just det. Jag tror att vi ska till bvc någon av dagarna med. Hittar inte vincents journal där det står :/ Men det brukar komma på sms dagen innan också. Har ett svagt minne av att det är den 26e...

Av Madeleine B - 21 mars 2014 21:42

Sitter och kikar på nya Wallander. Sjukt sötsugen. Men jag ska icke!
Snacka om att sötsuget har kommit ifatt x10 efter graviditeten :/
Då var jag ständigt sugen på frukt och grönsaker och IS!! Lite juice med..
Aldrig aldrig sötsaker.
Men som sagt, det har kommit ifatt nu. Typiskt :(
Vincent har somnat och Patrik ska strax gå bort till frasse och spela cod.
Ska vara lite fyllechaffis inatt så jag får se till att hålla mig vaken och hälla i mig kaffe ;)
Imorgon blir det en heldag i anderstorp :)

Nya dopdatumet blir 27/4 kl 10. Inbjudningskorten är beställda och lokalen bokad !

Av Madeleine B - 21 mars 2014 10:47

Fredag.. Patrik kommer snart hem och jag är sugen på att hitta på något i det fina vädret :)
Nu är dopdatumet äntligen satt. Pratade med prästen för en stund sedan. Får hoppas att så många som möjligt kan komma av de bjudna. Men mamma skulle försöka ta ledigt eller byta och likaså Marie.
Församlingshemmet fick vi också låna efteråt så det känns bra att slippa leta lokal. Det hade vi fått göra om vi valt söndagen den 13e.

Vincent ligger i sitt babygym och är helt tokig. Han har kommit på att om han ligger och sparkar på ställningen (som är i stoppat tyg) så gungar grejerna över. Hehe. Kul att han äntligen tycker om att ligga i mosters present !
Med all den aktiviteten är det nog snart dags för en förmiddagslur. Brukar ske nu runt 11 :)

Av Madeleine B - 20 mars 2014 23:54

Nu är det sådär sent igen. Vincent och Patrik sover och det borde jag också.
Ikväll provade vi potatis/palsternackspuré. Ingen favorit det heller :p Skitunge! Men han ser ju vansinnigt rolig ut när han äter. Smuttar och plutar med läpparna, haha. Patrik lyckades få lite av det på film. Gud så roligt att ha sen :)

Imorgon är det fredag igen och jag måste ringa prästen. Vi har nu kommit överens om att ha dopet den 27e istället så jag hoppas verkligen att det datumet fortfarande är ledigt!
Har varit så omständigt med att få ihop alla men det är svårt när många jobbar helger.
Vi får hålla tummarna på 27e april iaf!



<3

Av Madeleine B - 15 mars 2014 03:52

03.38

Kan fasen inte sova. Jag var uppe tidigt, traskat runt på gekås hela dagen och uppe tills nu ? Borde ju vara aptrött!
Dessutom blåser det ju storm ute och då brukar jag sova som en stock, men nu ligger jag bara och lyssnar på en irriterande gren som rivs mot köksfönstret.
Vill bara sova nuuuu.......
Imorgon, eller ja idag blir det ju, så ska vi på 25årsfest/inflyttningsfest hos Anders & denice :) Ska bli trevligt att träffas hela gänget (plus något stolpskott, oj skrev jag det) :p
Vincent får såklart följa med men vi kommer åka dit ett par timmar innan festen och sen åka hem när det börjar bli för livat ;) kan låta tråkigt men jag bryr mig inte ens.
Jag är mamma nu och han är mitt liv <3
Hoppas de gillar presenterna för jag & Emelie har verkligen lagt ner hela vår själ i det här. Men det känns väldigt bra iaf :)

Exemplarisk bebis även idag !!
Älskade bebis.

Har bokat dop den 13/4 . Blev ett litet missförstånd med Nettan där ang datumet. Får väl se om jag måste ändra eller hur fan jag ska göra.
Vill verkligen ha det gjort nu i april för sen är han 6 månader i maj och då är det inte säkert dopklänningen passar :/ Suck.
På söndag kommer iaf carolin & Freddie hit och planerar lite eftersom att det blir dubbeldop! Jättekul :)

Blev saftsugen nu.. Hoppas på sömn efter det ;) Gnatt !

Av Madeleine B - 9 mars 2014 22:18

Idag har jag varit på Aloe Veraparty hos Emelie. Det var jätteintressant och egentligen lyckades dom sälja det till mig men jag bromsade mig själv lite då jag känner att jag inte har råd just nu. Annars vore Forever Aloe Vera dryck något jag verkligen kan tänka mig att prova. Dels för att rena tarmarna och dels för att få fin hy :) men skulle jag ångra mig så går det väl att beställa nånstans.

Igår pajade vår Micro och ikväll vår kaffebryggare. Kul. Jag tror att vi får dra ner till Netonnet imorgon och köpa nytt. Kaffebryggaren är ju ändå 7 år och micron vet jag inte ens.. Så det är väl dags med nytt.

Imorgon ska vi ge Vincent morotspure för första gången. Ska vänta tills Patrik kommer hem så att vi kan filma, hihi :)
Tänk att lilla hjärtat redan är 4 månader på onsdag. Herregutt!
Denna veckan måste jag ta tag i dopplanerna också. Innan han blir alldeles för stor :)

Nu ska jag försöka natta lilleman. Han verkar inte lika intresserad av det men det skiter jag i :p

Av Madeleine B - 8 mars 2014 23:25

Just nu känns livet så härligt. Vissa dagar bara är sådana. Man känner sig extra glad och tacksam för vad man har här i livet.
Jag tror att det har lite med vädret att göra. Jag mår så oerhört bra när det börjar bli vår ute. Solen gör så mycket för välbefinnandet :)
Hoppas verkligen att det blir vårt år, detta! :)



Provat att sitta i matstol idag <3

Presentation


Madeleine . 28 år . Mamma till Vincent född november 2O13 . Gillar inredning och skönhet . Förlovad med Patrik . 2 katter . Nybliven husägare . Jobbar i butik . Älskar att resa . Enjoy !

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards